Wij zoeken nieuwe collega’s. Bekijk hier alle vacatures

Auto Groothandel

DGD transformeerde onze financiële complexiteit tot helderheid, waardoor wij ons op groei kunnen concentreren!

Ontdek hoe DGD OSBO Autoparts heeft ondersteund in hun groei

Sinds 2006 hebben Roland en Peter van Oosterbosch, de drijvende krachten achter Osbo Autoparts uit Roosendaal, hun vertrouwen gesteld in DGD. In de loop der jaren heeft hun bedrijf een indrukwekkende groei doorgemaakt, waarbij ze uit hun oorspronkelijke bedrijfsruimte in Heerle groeiden. Deze expansie leidde tot een verhuizing naar een ruimer bedrijfspand in Roosendaal, een stap die symbolisch stond voor de ontwikkeling en ambities van het bedrijf.

In deze periode van groei realiseerden Roland en Peter zich dat professionele financiële begeleiding essentieel was om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Hun zoektocht bracht hen bij DGD financiële partners, een keuze die een cruciale rol zou spelen in hun toekomstige succes.

DGD bood meer dan alleen standaard financiële en administratieve ondersteuning. Hun aanpak, die zich kenmerkt door persoonlijke advisering en maatwerkoplossingen, sloot perfect aan bij de specifieke behoeften van Osbo Autoparts. Deze individuele aandacht hielp Roland en Peter niet alleen bij het navigeren door complexe financiële landschappen, maar ondersteunde ook hun persoonlijke ontwikkeling als ondernemers.

De samenwerking met DGD heeft Osbo Autoparts in staat gesteld om aanzienlijke vooruitgang te boeken. Het vermogen van DGD om zich in te leven in de unieke uitdagingen en kansen van Osbo Autoparts, gecombineerd met hun diepgaande kennis van financiën en bedrijfsbeheer, heeft geleid tot een duurzame en vruchtbare relatie.

Roland en Peter benadrukken dat het de persoonlijke benadering en oprechte betrokkenheid van DGD is die hen steeds weer overtuigt om de samenwerking voort te zetten. Ze zijn ervan overtuigd dat zonder de expertise en ondersteuning van DGD, Osbo Autoparts niet de uitzonderlijke groei en professionalisering had kunnen bereiken die het bedrijf vandaag de dag kenmerkt.

Roland van Oosterbosch en Peter van Oosterbosch, Eigenaar OSBO Autoparts

Succesverhalen

Neem contact op met Ruud van Dijk

Bij DGD investeren we de tijd om onze benadering en de manier waarop we jouw organisatie kunnen versterken, met je te delen. Laten we een gesprek inplannen of je gegevens achterlaten, zodat we snel in contact kunnen komen. Geen verplichtingen, enkel kansen. Ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen!