Wij zoeken nieuwe collega’s. Bekijk hier alle vacatures

Detailhandel F&B

Lees hoe Natalie haar onmisbare financiële partner heeft gevonden in DGD!

Mijn onmisbare partners in boekhouding!

Al geruime tijd vertrouw ik mijn boekhouding toe aan DGD; zij vormen mijn onmisbare partners in het succes van mijn bedrijf, Avanti Natalie. Als gepassioneerde verkoper van Sardijnse delicatessen is het van cruciaal belang om een boekhoudkantoor te hebben dat niet alleen professioneel is, maar ook begrijpt wat mijn onderneming uniek maakt.

Mijn contactpersoon, Mike, fungeert als waardevolle adviseur, die mij begeleidt bij cruciale zakelijke beslissingen met zijn realistische benadering en het vermogen om altijd met diverse invalshoeken te komen om mijn bedrijf te optimaliseren.

Wat mijn samenwerking met DGD bijzonder maakt, is de informele sfeer die ze weten te creëren. In plaats van een formele benadering voelt het alsof ik met vrienden praat die toevallig zeer bekwaam zijn in financiën. Dit schept een comfortabele omgeving waarin ik alle details van mijn bedrijf kan delen, wetende dat ze met de grootst mogelijke zorg en expertise te werk zullen gaan.

Of het nu gaat om mijn inkoopactiviteiten in het buitenland of belastingaangiften, DGD integreert deze aspecten naadloos in mijn boekhouding.

Voor iedereen die op zoek is naar een boekhoudkantoor dat verder gaat dan traditionele dienstverlening, kan ik DGD van harte aanbevelen. Ze vormen de sleutel tot financieel succes en gemoedsrust voor elke ondernemer!

Natalie Heijnen, eigenaresse van Avanti Natalie

Succesverhalen

Neem contact op met Mike Bodelier

Bij DGD investeren we de tijd om onze benadering en de manier waarop we jouw organisatie kunnen versterken, met je te delen. Laten we een gesprek inplannen of je gegevens achterlaten, zodat we snel in contact kunnen komen. Geen verplichtingen, enkel kansen. Ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen!