Wij zoeken nieuwe collega’s. Bekijk hier alle vacatures

Jouw betrouwbare partner in financiële dienstverlening

Samen bouwen we aan een solide basis voor jouw bedrijf.

De kracht van korter financiële expertise

Bij DGD begrijpen we dat financiële advisering niet alleen gaat om cijfers, maar ook om mensen. Met onze empathische benadering combineren we onze diepgaande financiële expertise met een oprechte betrokkenheid bij jouw succes. We luisteren naar jouw verhaal, begrijpen jouw doelen en werken samen aan een solide financiële basis voor jouw bedrijf.

Mensen achter DGD

Bij DGD streven we naar de best mogelijke oplossing voor jouw uitdagingen. Daarom hanteren we een gestructureerd vierstappenproces. We begeleiden je graag door elke fase, met als ultiem doel het creëren van tevredenheid bij alle betrokkenen binnen jouw organisatie. Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk onze vacatures!

Belastingadviseur Bram Vos
Financieel medewerker / Secretaresse Hetty Spierings
Financieel medewerker Hennie Breddels-Tomas
Financieel medewerker Anja van der Velden
Financieel medewerker Bjorn van Dijk
Financieel medewerker / Secretaresse Linda Meeus
Financieel medewerker Jeannette Snepvangers
Relatiebeheerder Silvia Timmermans
Relatiebeheerder Rene van Gastel
Vennoot Jeroen Rockx
Financieel medewerker Melanie van Osta
Financieel medewerker Nicole van Gastel
Fiscalist Jan Gommers
Loonadministratrice Karin van Stel
Vennoot Ruud van Dijk
Relatiebeheerder Karin van der Krabben
Vennoot Mike Bodelier
Financieel medewerker Brian Matthijssen

Kernwaardes

01Betrouwbaarheid

Bij DGD hechten we grote waarde aan betrouwbaarheid. We streven ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor onze opdrachtgevers, waar ze op kunnen vertrouwen voor nauwkeurige financiële dienstverlening en eerlijk advies.

02Advies op maat

Onze expertise is de basis van ons succes. Met meer dan 15 jaar ervaring en een team van deskundige professionals bieden we hoogwaardige financiële diensten en advies. We blijven onszelf ontwikkelen en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, om altijd de beste oplossingen te kunnen bieden.

03Persoonlijk

We kennen onze opdrachtgevers en streven ernaar om een diepgaand inzicht te krijgen in hun behoeften en doelen. Door persoonlijke aandacht en betrokkenheid bouwen we langdurige relaties op en leveren we maatwerkoplossingen die aansluiten bij hun specifieke situatie.

Sluit je aan bij ons team van financiële experts

Maak het verschil bij DGD. Ontdek onze vacatures en bouw aan een succesvolle toekomst. Samen transformeren we de financiële wereld. Gedreven professionals gezocht die streven naar uitmuntendheid. Sluit je aan bij ons team en maak impact.

Succesverhalen