Wij zoeken nieuwe collega’s. Bekijk hier alle vacatures

Lifestyle Webshops

Ontdek hoe CafeCouture eigenaar Pieter Loridon een onverwachte band met zijn boekhouder vond en ondertussen florerend zaken doet.

Van Boekhouder tot Partner: Pieters’ Ondernemersreis met DGD

“Toen ik op zoek was naar een betrouwbare boekhouder, ontdekte ik een warm en professioneel team dat niet alleen luisterde, maar ook echt met me meedacht.

Mijn wens was om alles op een heldere en overzichtelijke manier te regelen, zodat ik me volledig kon concentreren op mijn passie. Ze hebben dit voor elkaar gekregen alsof het een koud kunstje was. Het was gewoonweg fantastisch.

Inmiddels beschouw ik Mike niet langer alleen als mijn boekhouder, maar eerder als een vriend waarmee ik graag een lunchafspraak maak om bij te praten. Hij is niet alleen een boekhouder, maar ook een vertrouwenspersoon van wie je energie krijgt. Ik hoop oprecht dat hij me na dit lofzang geen factuur stuurt voor de positieve energie die ik van hem krijg! 😂

Love them! Team DGD, bedankt voor de onvoorwaardelijke steun die jullie me hebben geboden tijdens mijn ondernemersreis.”

Pieter Loridon, eigenaar van CafeCouture

Succesverhalen

Neem contact op met Ruud van Dijk

Bij DGD nemen we de tijd om onze aanpak en hoe we jouw organisatie kunnen versterken met je te delen. Laten we een gesprek plannen of jouw gegevens achterlaten, zodat we snel contact met je kunnen leggen. Geen verplichtingen, alleen mogelijkheden.