Wij zoeken nieuwe collega’s. Bekijk hier alle vacatures

Coaching Marketing

DGD is onze vertrouwde gids voor fiscaal en administratief succes.

DGD Ondersteunt jonge ambitieuze Brabantse ondernemers vanaf de start

Ontdek het verhaal achter Scheffenbergh Consultancy & Sales, opgericht in 2019 door Jim Scheffer en Mike van den Maegdenbergh. Deze tekst onthult hun reis van leadopvolging voor grote online marketingpartijen tot het leiden en trainen van zelfstandigen en salesteams, en hoe ze met deze waardevolle ervaring in december 2022 hun eigen onderneming begonnen. Scheffenbergh staat klaar om bedrijven te helpen hun omzet te vergroten door te voorzien in een doordacht en ethisch salesproces.

Scheffenbergh Consultancy & Sales helpt bedrijven op de meest persoonlijke manier aan meer omzet. Deze naam is ontstaan uit een combinatie van de achternamen van compagnons Jim Scheffer en Mike van den Maegdenbergh.

Ons avontuur begon in 2019. We kwamen elkaar tegen bij een groot salesbedrijf dat ons inhuurde om leads op te volgen voor grote online marketingpartijen, maar ook gerenommeerde businesscoaches die zelf niet de capaciteit hebben om de hele dag te (video-)bellen met warme potentiële klanten. In de afgelopen jaren hebben we met tientallen partijen samengewerkt. Van zelfstandig verkoper zijn we allebei doorgegroeid naar een vestigingsmanager positie en hebben we in totaal 150+ zelfstandigen mogen aansturen en tientallen salesteams getraind. Ook hebben we 3500+ coaches mogen trainen en adviseren via Zoom.

Daarmee bouw je al een prachtig netwerk op. Prachtige momenten beleefd, veel geleerd, maar ook enorm veel fouten gemaakt. Met deze bak aan ervaring sloegen we in december 2022 de handen ineen. We startten een eigen onderneming vanaf de grond. Toen ontstond Scheffenbergh Consultancy & Sales. We hebben in de afgelopen jaren gezien dat enorm veel bedrijven gigantische omzet laten liggen omdat ze geen goed salesproces hebben staan, of überhaupt niet weten hoe ze het vakgebied ‘sales’ op een kwalitatieve en ethische wijze moeten uitvoeren. Scheffenbergh springt in dit – nog steeds – grote gat. Enerzijds om zelf de salesafspraken van deze bedrijven over te nemen, anderzijds om bedrijfseigenaren, accountmanagers en zzp-coaches te begeleiden naar betere salesresultaten.

Ontdek in deze tekst hoe kleine online ondernemers worstelen met het aantrekken van klanten te midden van toenemende concurrentie. Het onthult een nieuw en innovatief concept dat verder gaat dan traditionele ‘sales’, met een focus op het bieden van waardevol fiscaal en administratief advies. Lees hoe de zoektocht naar een partner met persoonlijk contact leidde tot een succesvolle samenwerking met DGD.

Over die zzp-coaches gesproken: we zien ook dat enorm veel kleine online-business-ondernemers tegen hetzelfde probleem aanlopen: ze hebben vaak te weinig klanten en de concurrentie is de afgelopen 5 jaar ongelofelijk hard gestegen. Het wordt voor deze groep enorm lastig om hun agenda te vullen met ideale klanten. Althans, het is lastig als je géén juiste online marketingstrategie toepast en het wordt nog lastiger als je niet als ‘uniek’ gezien wordt in de markt. Ook op dit vlak hebben we enorm veel ervaring opgedaan in de praktijk en willen we deze doelgroep een helpende hand bieden met een gloednieuw concept waar we momenteel mee bezig zijn. Een concept dat verder gaat dan het onderwerp ‘sales’. Genoeg over ons, maar met al deze stappen die we aan het maken zijn, is fiscaal en administratief advies broodnodig.

We zochten een partij die persoonlijk contact centraal had staan. Via-via zijn we bij DGD terechtgekomen en hebben we een eerste gesprek gevoerd. We waren direct overtuigd. Vanaf moment 1 staan zij voor ons klaar als het gaat om adviseren omtrent de bedrijfsstructuren en fiscale zaken die erbij komen kijken in ons nieuwe frisse ondernemersavontuur. Mike Bodelier is een hele nuchtere en concrete gozer, waarbij we vanaf het eerste bezoek op het kantoor een heel fijn gevoel hadden. Er was een directe klik en het verhaal dat werd overgebracht sprak ons enorm aan. Niet alleen administratie doen, maar juist de persoonlijke onafhankelijke blik op onze business trok ons enorm aan. Niet naar het heden kijken, maar naar de toekomst. Dat is het gevoel wat Mike bij ons achterliet. Vanuit wederzijds vertrouwen hebben we dus in 2023 een hele fijne samenwerking opgezet waar we tot op de dag van vandaag super blij mee zijn. We willen nog heel ons leven blijven ondernemen, dus we hopen nog lang van de kwaliteiten van DGD gebruik te maken!

Mike & Jim – Eigenaren van Scheffenbergh Consultancy

Succesverhalen

Neem contact op met Mike Bodelier

Bij DGD vertellen we je graag meer over hoe we werken en hoe we jouw organisatie kunnen helpen. Plan eenvoudig een afspraak in of laat je gegevens achter, zodat we snel contact met je kunnen opnemen. Het is geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen.