Menu

Startersbegeleiding

Heeft u vragen?

0165 39 56 77

Startersbegeleiding

Een eigen onderneming is een mooie stap! Men begint vaak enthousiast, doordat er een goed idee en plan op tafel ligt. Alleen snel wordt dit enthousiasme minder door een hoop vragen, verplichtingen bij instanties en de administratie. Bij DGD zijn we gespecialiseerd in de startersbegeleiding van startende ondernemers. Ons voordeel is dat we kennis hebben van de regels en wetten rondom het ondernemerschap. We maken samen duidelijke afspraken, bieden transparantie en goede communicatie. Dit vormt de basis van een goede samenwerking!

Bent u een startende ondernemer en heeft u hier hulp bij nodig? Neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag op weg met onze startersbegeleiding.

knop contact opnemen

Ondernemersvragen

Een startende ondernemer heeft vaak niet veel ervaring en weet niet wat er allemaal op het pad komt. Vaak zegt men: “zo gezegd, zo gedaan”, maar dit is niet bij het ondernemen. Zo zijn er misschien onderwerpen waar u nog niet zo snel aan hebt gedacht, of zijn er nog een hoop vragen waar u nog mee zit. Denk hierbij aan:

  • Welke ondernemingsvorm past er bij mij?
  • Hoe voorkom ik beginnersfouten in mijn administratie?
  • Moet ik een pand huren of kopen?
  • Hoe zit het met vergunningen en financieringsaanvragen?

Wij geven u antwoord op al uw vragen rondom het starten van een onderneming. Neem nu vrijblijvend contact op.

Onze werkwijze

Bij ons heerst er een platte organisatiestructuur. Zo kan iedereen bij ons gewoon naar binnen lopen en u wordt gelijk geholpen. De eerste contactpersonen binnen onze onderneming zijn Jeroen, Ruud of Mike. Bij de startersbegeleiding denken wij graag met u mee, helpen u met al uw vragen en delen we onze kennis. Zo kunnen we het maximale uit uw bedrijf halen.

Daarnaast hebben we, wanneer gewenst, regelmatige contactmomenten. Zo houden we de voortgang bij en bespreken we belangrijke mededelingen. Door kort te schakelen, blijven we obstakels voor.

Nog vragen?

Kortom zijn er een hoop zaken waar men als startende ondernemer aan moet denken. Wij helpen u graag op weg om uw onderneming tot een succes te maken.

Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie ontvangen?

Onze diensten lijken vanzelfsprekend, dit is een logisch en positief gevolg van de efficiëntie waarmee de zaken opgepakt worden. Bij DGD staat kwaliteit en klanttevredenheid gezamenlijk op nummer één!

    [_post_title]