Wij zoeken nieuwe collega’s. Bekijk hier alle vacatures

Loon- en salarisadministratie

Laat uw loon- en salarisadministratie met vertrouwen aan ons over. Wij verzorgen uw volledige administratie, inclusief aan- en afmeldingen bij brancheorganisaties en het opstellen van belangrijke overeenkomsten, zoals arbeidsovereenkomsten.

Tot achter de komma!

Ons deskundige team heeft alle kennis in huis om uw loon- en salarisadministratie nauwkeurig te behandelen. Voor specifieke vraagstukken, zoals ontslagprocedures of geschillen, vertrouwen we op een netwerk van specialisten om u te ondersteunen.

Waarom kiezen voor ons? Onze dienstverlening is efficiënt, flexibel en afgestemd op uw behoeften. Met onze moderne aanpak zorgen we voor een probleemloze loon- en salarisadministratie, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf laten groeien. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Precieze loonverwerking is van essentieel belang voor zowel bedrijven als hun werknemers. Leer meer over hoe een doordachte benadering leidt tot accurate loonstroken!

Gegevensverzameling

1.

We beginnen met een persoonlijke gesprek om een inzicht te krijgen in uw specifieke salarisadministratiebehoeften. Dit stelt ons in staat om de benodigde informatie te verzamelen en te begrijpen hoe we uw werknemers het beste kunnen ondersteunen.

Nauwkeurige Verwerking

2.

Ons toegewijde team gebruikt geavanceerde software om uw salarisadministratie met de grootst mogelijke precisie te verwerken. We zorgen ervoor dat elk aspect van de berekening klopt, van bruto tot netto, inclusief belastingen en eventuele inhoudingen.

Wettelijke Naleving

3.

Wij nemen de complexiteit van wettelijke naleving uit handen. Ons team houdt zich aan alle relevante regelgeving en zorgt ervoor dat uw organisatie voldoet aan belastingverplichtingen en regels op het gebied van arbeidswetgeving.

Transparante Rapportage

4.

U ontvangt duidelijke en overzichtelijke rapporten die u en uw werknemers een volledig beeld geven van de salarisadministratie. Deze rapporten helpen bij de communicatie met uw medewerkers en kunnen worden gebruikt voor uw financiële planning.

Advisering

5. (optioneel)

Als u dat wenst, bieden we advies om uw financiële situatie te optimaliseren. Dit omvat het identificeren van fiscale voordelen en kostenbesparingen om uw bedrijf te helpen groeien.

Doorlopende Ondersteuning

6. (optioneel)

We staan altijd klaar om u te ondersteunen met eventuele vragen, wijzigingen of updates met betrekking tot uw salarisadministratie. U kunt rekenen op onze doorlopende support om uw administratie soepel te laten verlopen.

Coaching Marketing
DGD Ondersteunt jonge ambitieuze Brabantse ondernemers vanaf de start

DGD is onze vertrouwde gids voor fiscaal en administratief succes.

Lees meer over dit succesverhaal
Lifestyle Webshops
Van Boekhouder tot Partner: Pieters’ Ondernemersreis met DGD

Ontdek hoe CafeCouture eigenaar Pieter Loridon een onverwachte band met zijn boekhouder vond en ondertussen florerend zaken doet.

Lees meer over dit succesverhaal

Is uw loonadministratie een valkuil? Neem eens contact op met Jeroen Rockx