Wij zoeken nieuwe collega’s. Bekijk hier alle vacatures

Uw erfenis fiscaal in goede handen

Bent u bezig met complexe beslissingen over uw vermogen en nalatenschap? Onze estate planning dienst staat klaar om u te begeleiden. We begrijpen de uitdagingen en bieden gestructureerde begeleiding om uw vermogen te beschermen en efficiënt over te dragen. Of u nu particulier bent of bedrijfseigenaar, wij vereenvoudigen dit proces, zodat u gemoedsrust heeft.

Beheer en Bescherm Uw Erfenis

Met ons gestructureerde estate planning stappenplan bent u verzekerd van een effectieve bescherming en overdracht van uw vermogen. Wij bieden gemoedsrust en helpen u om uw nalatenschap te beheren volgens uw wensen. Neem vandaag contact met ons op om te beginnen met het plannen van uw financiële toekomst.

Klaar om uw inkomstenbelastingaangifte te vereenvoudigen? Ons stappenplan is er om het proces vlot te laten verlopen, ongeacht of u particulier of ondernemer bent. Laat ons de stress wegnemen en uw financiën optimaliseren.

Grondige Evaluatie

1.

We beginnen met een diepgaande analyse van uw financiële situatie, eigendommen en persoonlijke doelstellingen. Dit vormt de basis voor een op maat gemaakt estate plan.

Vermogensoptimalisatie

2.

Op basis van de evaluatie identificeren we strategieën om uw vermogen te beschermen en te optimaliseren. Dit omvat belastingplanning en het vermijden van juridische complicaties.

Documentatie

3.

Ons team stelt de benodigde juridische documenten en overeenkomsten op om uw nalatenschapsplanning te formaliseren, zoals testamenten en trusts.

Uitvoering en Onderhoud

4.

Wij begeleiden u bij de uitvoering van het estate plan en bieden voortdurende ondersteuning voor eventuele aanpassingen die nodig zijn in de toekomst.

Coaching Marketing
DGD Ondersteunt jonge ambitieuze Brabantse ondernemers vanaf de start

DGD is onze vertrouwde gids voor fiscaal en administratief succes.

Lees meer over dit succesverhaal
Lifestyle Webshops
Van Boekhouder tot Partner: Pieters’ Ondernemersreis met DGD

Ontdek hoe CafeCouture eigenaar Pieter Loridon een onverwachte band met zijn boekhouder vond en ondertussen florerend zaken doet.

Lees meer over dit succesverhaal

Wil je eens sparren over jouw aangifte of ben je net begonnen? Vraag dan naar Bram Vos