Menu

Administratieve ondersteuning

Heeft u vragen?

0165 39 56 77

Administratieve ondersteuning

Bij DGD weten we als geen ander hoe belangrijk het is om de financiële administratie op orde te hebben. De administratie is uiteindelijk het fundament voor uw bedrijf. Bovendien is het zelfs wettelijk verplicht om alle administratie op orde te hebben. Wij, DGD financiële partners, bieden administratieve ondersteuning of nemen de administratie helemaal uit handen voor u. Zo kunt u zich focussen op het ondernemen.

U kunt zelf uw administratie (online) invoeren en door ons laten controleren. Naast dat u het zelf moet invoeren, kunt u uw administratie ook periodiek aanleveren bij ons. Wij controleren en verwerken dit dan. Zo nemen wij de hele administratie uit handen. 

Heeft u vragen over onze administratieve ondersteuning of over wat wij nog meer doen? Neem direct contact met ons op.

knop contact opnemen

 

Meer dan alleen administratieve ondersteuning

Bij DGD financiële partners stop het niet bij de administratieve ondersteuning. Wij helpen u op meerdere vlakken. Wij kunnen u helpen het opzetten van de boekhouding, uw aangifte omzetbelasting en ondersteuning bij het kiezen van de juiste administratieve software. Zo zijn wij echt uw financiële partner en denken wij ook nog eens mee in begrotingen, budgetten en herstructureringen of verkoop van een onderneming.

Onze werkwijze

Bij DGD financiële partners heerst er een platte organisatiestructuur. Bij ons kan iedereen zomaar binnenlopen en u wordt direct geholpen. De eerst contactpunten zijn Wim, Mike of Ruud. Wij denken graag met u mee, adviseren u en delen onze kennis om het maximale uit uw bedrijf te halen.

Verder hebben we, wanneer gewenst, regelmatig contactmomenten om de administratie te bespreken of andere belangrijke mededelingen. Zo blijven we obstakels voor en door een persoonlijke relatie schakelen we makkelijk en kort.

 

Loon- en salarisadministratie

Naast administratieve ondersteuning bieden wij ook administratie voor loon en andere bijbehorende diensten. Zo verzorgen wij dit volledig. Denk hierbij aan aan- en afmeldingen bij brancheorganisaties, pensioenen en het opstellen van arbeidsovereenkomsten of andere overeenkomsten. Door de kennis die wij in huis hebben, kiest u bij DGD financiële partner voor een goede behandeling van de loon- en salarisadministratie. Dit allemaal om problemen te voorkomen.

Wanneer er een specifiek vraagstuk is en wij hier niet direct antwoord op kunnen geven, doen wij een beroep op de specialisten uit ons eigen netwerk. Alles om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Heeft u nog vragen? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem direct contact met ons op!

De verschillende branches

Wij ondersteunen bedrijven uit veel verschillende branches. Dit zegt natuurlijk niet alles, maar wel geeft het u een indruk waar wij, DGD financiële partners, ervaring in hebben.

Wilt u meer specifieke informatie over de verschillende branches of bedrijven waar wij voor werken? Neem dan snel contact op met ons. Wij vertellen u alles in een gratis kennismakingsgesprek en eventuele referenties die voor u het verschil maken.

De verschillende branches:

  • Bouw
  • Detailhandel
  • (Para)medisch
  • Dienstverlening
  • Infra
  • Logistiek
  • en nog veel meer

Meer informatie ontvangen?

Onze diensten lijken vanzelfsprekend, dit is een logisch en positief gevolg van de efficiëntie waarmee de zaken opgepakt worden. Bij DGD staat kwaliteit en klanttevredenheid gezamenlijk op nummer één!

    [_post_title]