Wij zoeken nieuwe collega’s. Bekijk hier alle vacatures

Inzicht in uw financiële wereld

Bij DGD financiële partners gaan we verder dan alleen het opstellen van jaarrekeningen. Wij streven ernaar uw financiële situatie tot in de kleinste details te doorgronden en om te zetten in duidelijke, begrijpelijke rapporten. Onze jaarrekeningen zijn geen droge cijferoverzichten; ze fungeren als dynamische instrumenten, afgestemd op uw specifieke behoeften en de voortdurend veranderende bedrijfsomgeving.

Na het opstellen van het jaarrapport volgt een cruciale stap: de bespreking. We organiseren een interactieve sessie waar onze experts en uw team samenkomen om de bevindingen en resultaten van het rapport te bespreken. Deze discussie biedt u de kans om vragen te stellen, diep inzicht te verwerven in de financiële gezondheid van uw bedrijf en ideeën uit te wisselen over toekomstige strategische stappen.

Onze adviseurs zijn niet alleen bedreven in het presenteren van cijfers; ze staan ook klaar met waardevol advies en aanbevelingen om uw bedrijfsprestaties te optimaliseren. Samen werken we aan het ontwikkelen van doelgerichte actieplannen en financiële strategieën die uw bedrijf naar nieuwe hoogten zullen stuwen. Bij DGD geloven we in een nauwe samenwerking en open communicatie om uw zakelijk succes te waarborgen, en dat begint met een grondige bespreking van uw jaarrapport.

Benieuw wie u hiermee kan helpen?

Financieel medewerker Bjorn van Dijk
Relatiebeheerder Rene van Gastel
Vennoot Mike Bodelier
Belastingadviseur Bram Vos
Vennoot Ruud van Dijk
Relatiebeheerder Karin van der Krabben
Relatiebeheerder Silvia Timmermans

Jij kan dit natuurlijk ook bij ons komen doen. Benieuwd welke banen wij beschikbaar hebben? Neem snel een kijkje!

Fulltime Parttime Hoogerheide Roosendaal

(Senior) Assistent accountant

Als (senior) assistent accountant bij DGD/BARTELS krijg je de kans om je financiële kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Fulltime Parttime Hoogerheide Roosendaal

Relatiebeheerder financiële dienstverlening

Als één van onze relatiebeheerders ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van gedegen (financieel) advies aan onze diverse klanten.