Wij zoeken nieuwe collega’s. Bekijk hier alle vacatures

Administratie

Bij DGD beseffen we dat een georganiseerde financiële administratie cruciaal is voor het succes van uw onderneming. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij het opzetten en onderhouden van een solide administratieve basis. Niet alleen voldoet dit aan wettelijke eisen, maar het biedt ook helderheid in uw financiële situatie, waardoor u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Georganiseerde Financiële Administratie

Bij DGD begrijpen we als geen ander dat een goed georganiseerde financiële administratie de ruggengraat vormt van een succesvolle onderneming. Ons toegewijde team staat paraat om u te ondersteunen bij het opzetten en onderhouden van een solide administratieve basis. Niet alleen zorgen wij ervoor dat uw administratie voldoet aan alle wettelijke eisen, maar we bieden ook de helderheid die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen.

Onze Diensten

Bij DGD bieden we een scala aan flexibele administratieve ondersteuningsdiensten die volledig zijn afgestemd op uw unieke behoeften:

Controle en Verwerking

Onze deskundigen helpen u bij het beheren, controleren en verwerken van uw financiële gegevens, zodat u altijd een duidelijk beeld heeft van uw financiële situatie.

Boekhouding Opzetten

Wij helpen u bij het opzetten van een gestroomlijnde boekhouding die de basis vormt voor uw financiële succes en groei.

Omzetbelasting Aangifte

Laat ons de complexiteit van omzetbelastingaangiften voor u vereenvoudigen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Softwarekeuze

Met onze expertise in financiële software kunnen we u helpen de juiste tools te kiezen die passen bij uw bedrijfsbehoeften.

Financiële Planning

Onze financiële planningsservices stellen u in staat om doordachte strategieën te ontwikkelen en uw financiële doelen te bereiken.

Bij DGD geloven we dat uw succes onze prioriteit is. Laat ons u helpen bij het opbouwen van een sterke financiële basis, zodat u kunt groeien en bloeien in de zakelijke wereld. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen.

Dit stappenplan omvat vier cruciale stappen in moderne boekhouding: verzamelen van administratie, verwerken van gegevens, optimalisatie met klantcommunicatie, en indiening van administratie. Ontdek hoe boekhoudkantoren efficiëntie en klantondersteuning verbeteren met hedendaagse technologieën.

Administratie verzamelen

1.

We beginnen met het verzamelen van alle financiële documentatie van onze klanten. Dit omvat inkomsten- en uitgavendocumenten, facturen, bonnen, bankafschriften en andere relevante financiële gegevens. We zorgen ervoor dat we alle financiële transacties nauwkeurig vastleggen en documenteren.

Efficiënte Verwerking

2.

Vervolgens nemen we de verzamelde financiële gegevens en voeren we deze in ons geavanceerde boekhoudsoftware- en boekhoudsysteem. Hierbij categoriseren we elke transactie nauwkeurig in de juiste boekhoudposten, zoals salarissen, leveranciersbetalingen, belastingen en andere relevante categorieën.

Controle

3.

Als professioneel boekhoudkantoor voeren we regelmatige controles en reconciliaties uit om ervoor te zorgen dat de financiële administratie van onze klanten correct en actueel is. We sporen eventuele fouten, dubbele boekingen of ontbrekende transacties op en corrigeren deze indien nodig.

Rapportage en Belastingaangiften

4.

We genereren financiële rapporten op (egelmatige) basis, zoals balans, winst- en verliesrekening en kasstroomoverzichten. Deze rapporten helpen onze klanten bij het analyseren van de financiële gezondheid van hun bedrijf en bij het nemen van strategische beslissingen. Bovendien dienen wij belastingaangiften namens onze klanten in en zorgen we ervoor dat zij voldoen aan alle fiscale verplichtingen.

Analyse & Prognoses

5. (optioneel)

Naarmate het bedrijf van onze klanten groeit, kunnen we ervoor kiezen om diepere analyses van hun financiële gegevens uit te voeren. We gebruiken historische financiële gegevens om trends te identificeren en financiële prognoses te maken. Dit stelt onze klanten in staat om goed onderbouwde plannen te maken voor toekomstige investeringen, kostenbeheer en groeistrategieën.

Onze collega's
DGD werkt met en voor succes!

Van Jonge Afgestudeerde tot Succesvolle Professional – De Vrijheid om Te Ontdekken en Te Gedijen

Lees meer over dit succesverhaal

Weten met wie je dit samen op kan pakken binnen DGD? Neem eens contact op met Karin van Stel