Wij zoeken nieuwe collega’s. Bekijk hier alle vacatures

Boekhouder in Roosendaal

DGD financiële partners is de boekhouder in Roosendaal. Als boekhouder in Roosendaal weten we dat het belangrijk is om de financiën op orde te hebben. Wij helpen u daarbij graag! Bij DGD financiële partners in Roosendaal is elk bedrijf en elke ondernemer welkom. Zo helpen wij de bakker om de hoek tot een internationale onderneming met de boekhouding. Het grootste voordeel van ons is dat je altijd binnen kan lopen. De deuren staan altijd open!

Als boekhouder in Roosendaal geven wij onze klanten persoonlijke aandacht. Denk hierbij aan geen onzin, kort schakelen en de echte klantgerichtheid. Dit is dan ook onze werkwijze. Het team in Roosendaal is in een korte tijd gegroeid tot 16 personen. Wij allemaal hebben hetzelfde doel en dezelfde cultuur binnen ons bedrijf.

Door de ondernemende aanpak en de regelmatige contactmomentjes, ontwijken we snel en tijdig verschillende obstakels. Verder springen we zo sneller in op verschillende mogelijkheden. Wij kijken en denken altijd met u mee en geven wij advies waar u echt iets aan heeft. Heeft u nog vragen? Twijfel niet en neem direct contact met ons op!

De aanpak van DGD Financiële partners

Als financiële partner in Roosendaal hebben wij weinig tot geen last van verschillende beperkingen. Denk hierbij aan beperkingen vanuit overkoepelende organisaties.

Voor ons als boekhouder in Roosendaal ligt de uitdaging om u als ondernemer zo te adviseren en de administratie uit handen te nemen, zodat we samen uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Kort samengevat in 10 woorden: U krijgt een visie waar u echt wat aan heeft!

De kwaliteit van onze boekhouders in Roosendaal

Bij het kantoor DGD Financiële partners hebben we een simpele organisatiestructuur. Zo is het eerste contactpunt een van onze vennoten Wim, Ruud of Mike. Zij zijn dan ook ondernemer en weten uit de eigen ervaring en kennis waar u zich mee bezig houdt. Verder weet iedereen binnen ons bedrijf wie je bent. Zo houden we het persoonlijk.

De kwaliteit van onze boekhouders ligt vooral bij de ervaren werknemers. Wij streven er naar om bewust boekhouders met ervaring aan te nemen. Deze medewerkers voelen zich juist betrokken in het succes van onze klanten. Daarnaast beschikken zij over de benodigde dossierkennis om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Ben je benieuwd of je ons team kan versterken? Bekijk onze vacatures!

Minder kosten voor u!

We zien dat de kosten tegenwoordig steeds meer stijgen. Wij ondersteunen u graag om er voor te zorgen dat u niet te veel kosten gaat maken. Soms stijgen de verschillende bedragen elk jaar zonder dat u hier inzicht in heeft. Dit is natuurlijk een probleem dat we moeten voorkomen. Door bijvoorbeeld jaarlijkse begrotingen op te stellen en elke maand of kwartaal deze door te nemen, tackelen we dit. Zo houden we u ook op de hoogte of alles nog volgens plan verloopt. Als dit niet zo is, dan gaan we gelijk in actie en sturen we bij waar nodig!

Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze boekhouders staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Persoonlijk en betrokken ... Zoals het hoort!

Persoonlijk en betrokken ... Zoals het hoort!

Persoonlijk en betrokken ... Zoals het hoort!

De verschilende branches

Wij als boekhouders in Roosendaal hebben we een hoop ondernemingen in veel verschillende branches. Dit wil zegt natuurlijk niet alles, maar het geeft u wel een indruk waar wij ervaring in hebben.

Wilt u meer specifieke informatie over de verschillende sectoren of bedrijven waar wij voor werken? Neem dan snel contact op met ons. Wij lichten alles toe in een gratis kennismakingsgesprek en eventuele referenties die voor u het verschil maken.

De verschillende branches:

  • Bouw
  • Detailhandel
  • (Para)medisch
  • Dienstverlening
  • Infra
  • Logistiek
  • en nog veel meer

Meer informatie ontvangen? Anja van der Velden

Onze diensten lijken vanzelfsprekend, dit is een logisch en positief gevolg van de efficiëntie waarmee de zaken opgepakt worden. Bij DGD staat kwaliteit en klanttevredenheid gezamenlijk op nummer één!