Wij zoeken nieuwe collega’s. Bekijk hier alle vacatures

Belastingadviseur in Roosendaal

DGD financiële partners is uw belastingadviseur in Roosendaal. Het is ontzettend belangrijk om al het belastingwerk op orde te hebben. Hierbij ondersteunen wij u graag! Als belastingadviseur en financiële partner is elke onderneming welkom bij ons. Van een grote internationale onderneming, de bakker om de hoek en particulieren. Iedereen mag gewoon bij ons binnenlopen.

Wij houden van een goede relatie met onze klanten, zo houden we de lijntjes kort en zitten we scherp op de administratie en belastingadvies en werken wij klantgericht. Elke onderneming is anders dus het belastingadvies is niet van tevoren te bepalen. Vandaar denken wij graag met u mee. Ons team is gegroeid tot een team van 25 personen. Heel ons team heeft hetzelfde doe en delen we dezelfde cultuur binnen ons bedrijf.

Met een proactieve aanpak en regelmatige contactmomenten, tackelen we op tijd verschillende problemen en zien we sneller kansen waar wij als belastingadviseur op in kunnen spelen. Wij denken graag mee en komen dan ook met een advies waar u echt wat aan heeft. Vragen over ons belastingadvies of de voor uw onderneming? Neem nu contact op!

De aanpak van belastingadviseur DGD

Als belastingadviseur in Roosendaal verzorgen wij aangiftes voor de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Hierbij zoeken we naar de kansen om het meeste rendement te realiseren voor u als onderneming. Daarnaast verzorgen wij ook aangiftes voor bijvoorbeeld erfbelasting, dividendbelasting en denken wij mee wanneer het om een schenking gaat.

Voor particulieren verzorgen wij de aangifte van inkomstenbelasting op basis van een vaste prijsafspraak. Verder helpen wij u, als dit nodig is, bij het opstellen van bezwaarschriften en het voeren van procedures. Hiervoor maken we vooraf afspraken met de betrokkene(n).

Heeft u snel een vraag? Bel of mail direct!
Telefoonnummer: 0165 – 39 56 77
E-mailadres: info@dgdroosendaal.nl

De kwaliteit van ons belastingadvies in Roosendaal

Binnen DGD financiële partners hebben wij een horizontale organisatiestructuur. Zo is het eerste contactpunt voor uw boekhouding een van onze vennoten Wim, Ruud of Mike. Zij zijn ook ondernemer en weten uit de eigen ervaring waar u zich mee bezig houdt. Vanuit hier staat iedereen gelijk en dit zorgt weer voor een goede bedrijfscultuur die wij erg belangrijk vinden.

De kwaliteit van ons als belastingadviseur ligt voornamelijk bij onze ervaren werknemers. Wij werken graag met medewerkers met enige ervaring. Deze zijn nog net een stapje meer betrokken met het behalen van het succes van u. Verder hebben wij de benodigde kennis als belastingadviseur in Roosendaal om uw onderneming tot een hoger niveau te brengen.

Meer voor minder!

De prijzen worden tegenwoordig steeds hoger. Wij doen ons best om er voor te zorgen dat u bespaart op de kosten en zoveel mogelijk rendement maakt. Dit doen we bijvoorbeeld door kritisch te kijken naar de aangiftes, maar ook meer dan dat. Het kan voorkomen dat er verschillende kosten stijgen, zonder hier inzicht in te hebben. Om dit soort problemen voor te zijn, bieden wij nog meer dan belastingadvies. Als financiële partner stellen we ook begrotingen of prognoses op en nemen deze periodiek met u door. Zo blijven we samen goed op de hoogte van alles en bekijken zo of het nog volgens plan verloopt. Wanneer dit niet gebeurt ondernemen wij actie en kunnen we het bijsturen!

Heeft u vragen? Neem dan contact op! Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Persoonlijk en betrokken ... Zoals het hoort!

Persoonlijk en betrokken ... Zoals het hoort!

Persoonlijk en betrokken ... Zoals het hoort!

Verschillende disciplines

Wij als belastingadviseurs en boekhouder in Roosendaal hebben we veel ondernemingen in verschillende branches in onze portefeuille. Dit zegt natuurlijk niet alles, maar geeft u wel een indruk waar wij ervaring in hebben.

Wilt u meer informatie over specifieke informatie over de verschillende branches of bedrijven waar wij voor werken? Neem dan snel contact op met ons. Wij lichten u graag in tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek en geven graag eventuele referenties die voor u het verschil maken.

De verschillende branches:

  • Bouw
  • Detailhandel
  • (Para)medisch
  • Dienstverlening
  • Infra
  • Logistiek
  • En nog veel meer

Meer informatie ontvangen? Anja van der Velden

Onze diensten lijken vanzelfsprekend, dit is een logisch en positief gevolg van de efficiëntie waarmee de zaken opgepakt worden. Bij DGD staat kwaliteit en klanttevredenheid gezamenlijk op nummer één!