Wij zoeken nieuwe collega’s. Bekijk hier alle vacatures

Accountant in Roosendaal

Bent u opzoek naar een accountant in Roosendaal? Wij helpen u graag. Bij DGD financiële partners weten we dat het belangrijk is om de financiële administratie op orde te hebben. Wij als trouwe partner helpen u hier graag bij. Zo is elk soort bedrijf welkom bij DGD. Denk hierbij aan de kapper om de hoek tot aan een grote internationale onderneming. Bij ons kan iedereen gewoon binnenlopen.

Als financiële partner, en dus ook boekhouder, vinden wij het belangrijk om een persoonlijke relatie te hebben met klanten. Zo schakelen we kort, verkopen we geen onzin en werken wij klantgericht. Dit is dan ook onze werkwijze. Ons kantoor is gevestigd in Roosendaal en in korte tijd gegroeid tot een groep van 18 collega’s. We dragen allemaal dezelfde bedrijfscultuur, waardoor het schakelen tussen elkaar, maar ook naar de klant, een stuk gemakkelijker maakt wat leidt tot een goed resultaat.

Regelmatig hebben we, wanneer gewenst, contactmomenten met elkaar. Zo zijn we verschillende obstakels voor en zien we sneller nieuwe mogelijkheden. Als financiële partner en boekhouder in Roosendaal kijken en denken we altijd mee en adviseren u. Zo komen u en uw onderneming weer een stap hoger. Heeft u nog vragen? Neem direct contact met ons op! Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

De kwaliteit van de accountants

Binnen onze organisatie van DGD Roosendaal is er een platte organisatiestructuur. Een van de eerste contactpunten zijn onze vennoten Wim, Mike of Ruud. Doordat zij zelf ook ondernemers zijn, weten zij uit eigen ervaring waar u zich onder andere mee bezig houdt.

De kwaliteit van de boekhouders in Roosendaal bij DGD, is door de ervaring die zij hebben. Door bewust ervaren werknemers in dienst te hebben, voelen zij zich nog meer betrokken bij het succes van onze klanten. Verder beschikken zij dus ook over de benodigde kennis om het succes te realiseren.

Voor ons ligt de uitdaging om u als ondernemer zo te adviseren en de administratie uit handen te nemen, zodat we samen uw organisatie naar een hoger niveau tillen. Kort samengevat, u krijgt een visie waar u echt wat aan heeft!

Onze aanpak

Als uw financiële partner bieden wij een breed pakket van diensten aan. Denk hierbij aan administratieve ondersteuning, loon- en salarisadministratie, belastingaangiften en adviserende diensten.

Verder ligt bij ons de uitdaging om u te adviseren om uw onderneming te laten groeien met de mogelijkheden en kennis die we bieden. Verder houden we ervan de persoonlijke relatie te hebben om makkelijk en kort te schakelen.

Persoonlijk en betrokken ... Zoals het hoort!

Persoonlijk en betrokken ... Zoals het hoort!

Persoonlijk en betrokken ... Zoals het hoort!

Kostenbesparend te werk gaan

In deze tijd merkt iedereen dat de kosten stijgen. Als boekhouder en financiële partner helpen wij u verder, zodat u niet teveel kosten gaat maken. Er zijn verschillende kostenposten die stijgen, zonder dat u hier inzicht in heeft. Om dit voor te zijn en te voorkomen, is het belangrijk en noodzakelijk om jaarlijkse prognoses en begrotingen op te stellen en deze periodiek doornemen met elkaar. Zo monitoren we alles goed om te kijken of het nog volgens plan verloopt. Wanneer dit niet gebeurd, ondernemen we direct actie en sturen wij het bij waar mogelijk.

Heeft u nog vragen? Neem direct contact met ons op!

De verschillende branches

De verschillende branches

Als administratiekantoor in Roosendaal helpen we veel bedrijven uit veel verschillende branches. Dit zegt natuurlijk niet alles, maar wel geeft het u een indruk waar wij, DGD Roosendaal, ervaring in hebben.

Wilt u meer specifieke informatie over de verschillende branches of bedrijven waar wij voor werken? Neem dan snel contact op met ons. Wij vertellen u alles in een gratis kennismakingsgesprek en eventuele referenties die voor u het verschil maken.

De verschillende branches:

  • Bouw
  • Detailhandel
  • (Para)medisch
  • Dienstverlening
  • Infra
  • Logistiek
  • en nog veel meer

Meer informatie ontvangen? Karin van Stel

Onze diensten lijken vanzelfsprekend, dit is een logisch en positief gevolg van de efficiëntie waarmee de zaken opgepakt worden. Bij DGD staat kwaliteit en klanttevredenheid gezamenlijk op nummer één!